Įtraukti palyginimui
Jūs neturite įtraukę lyginimui kitų profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų
| Kraunama… |
Ieškoti profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų lyginimui:
Lyginti
Maisto pramonės darbuotojo mokymo programa
Institucijos, teikiančios šią programą
Programos panašiais pavadinimais
Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas
Europass pažymėjimo priedėlis
Lietuvių k. Anglų k.
Aprašymo santrauka
Būsimieji maisto pramonės darbuotojai teoriniuose užsiėmimuose mokomi mėsos, pieno, duonos gaminių ir kitų maisto produktų gamybos technologijų, maisto produktų mikrobiologijos, sanitarijos ir higienos pagrindų, maisto produktų biochemijos, žaliavų savybių ir naudojimo, žaliavų ir produkcijos sandėliavimo, gamybos technologijos parametrų kontrolės, darbo su gamybos technologiniais įrengimais ir įrankiais, žaliavos ir produkcijos kokybės nustatymo, apskaitos dokumentų tvarkymo, gamtos ir darbų saugos, informacinių technologijų, specialybės užsienio kalbos, ekonomikos ir verslo pagrindų, valstybinės kalbos kultūros ir specialybės kalbos, menų ir meninės raiškos, estetikos, kūno kultūros, civilinės saugos ir kt.
Praktinis mokymas vyksta laboratorijose, bazinėse maisto pramonės įmonėse. Praktinio mokymo trukmė – 44 savaitės. Jo metu įtvirtinami ir tobulinami mėsos, pieno, duonos gaminių ir kitų maisto produktų gamybos technologijų, maisto produktų mikrobiologijos ir kt. gebėjimai.
Maisto pramonės darbuotojo mokymo programa skirta asmenims, turintiems pagrindinį išsilavinimą.