Įtraukti palyginimui
Jūs neturite įtraukę lyginimui kitų profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų
| Kraunama… |
Ieškoti profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų lyginimui:
Lyginti
Virėjo mokymo programa
Institucijos, teikiančios šią programą
Programos panašiais pavadinimais
Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas
Europass pažymėjimo priedėlis
Lietuvių k. Anglų k.
Aprašymo santrauka
21 Programos anotacija PR3 Būsimieji virėjai mokomi maisto ruošimo technologijos, maisto prekių mokslo, maisto ruošimo įrengimų, gamybos organizavimo maitinimo įmonėje, darbuotojų saugos ir sveikatos, geros higienos ir geros gamybos praktikos, kalkuliacijos ir apskaitos, darbo teisės ir ekonominių žinių pagrindų, informacinių technologijų.
Praktinis mokymas vyksta mokymo įstaigoje. Praktinio mokymo trukmė 16,5 sav., (496val.). Praktinio mokymo metu formuojami profesiniai įgūdžiai.
Programa skirta žmonėms su lengva protine negalia.