Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Įtraukti palyginimui

Konditerio mokymo programa

Kodas pagal Tarptautinę standartizuotą švietimo klasifikaciją (ISCED)

3520721

Valstybinis kodas

262072102

Švietimo sritis

Gamyba ir perdirbimas

Švietimo posritis

Maisto produktų technologijos

Suteikiamos kvalifikacijos pavadinimas

Konditeris/3

Lietuvos kvalifikacijų sandaros lygis

III

Europos kvalifikacijų sąrangos lygis

3

Būtinas minimalus išsilavinimas

Pagrindinis išsilavinimas

Kiti reikalavimai

Nėra duomenų

Programos trukmė

Dieninė, 32, Savaitėm
Grupinio mokymosi, 32, Savaitėm

Vidutinė teorinio mokymo trukmė

10 sav.

Vidutinė praktinio mokymo trukmė (įskaitant ir baigiamąją praktiką)

21 sav.

Išsilavinimo, kvalifikacijos ir mokymosi pasiekimų dokumentų pavadinimai, kodai

Konditeris/3
Profesinio mokymo diplomas, 4101
Profesinio mokymo diplomas, 4102

Aprašymo santraukos parengimo arba atnaujinimo data

2014-08-22

Programos moduliai

2252
Daugiau apie programą

Institucijos, teikiančios šią programą

Programos panašiais pavadinimais

Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas

Europass pažymėjimo priedėlis

Lietuvių k. Lietuvių k. Anglų k. Anglų k.

Aprašymo santrauka

Būsimieji konditeriai teoriniuose užsiėmimuose mokomi miltinių konditerijos gaminių technologijos, gamybos organizavimo maitinimo įmonėje, maisto prekių mokslo, konditerijos cecho technologinių įrengimų, konditerijos gaminių puošybos ir kt.
Praktinis mokymas vyksta mokymo įstaigoje ir kepyklose ar konditerijos cechuose. Praktinio mokymo trukmė – 22 savaitės. Jo metu įtvirtinami ir tobulinami konditerinių gaminių gaminimo, maisto produktų pažinimo ir kt. gebėjimai.
Konditerio mokymo programa skirta asmenims, sulaukusiems 18 metų.