Įtraukti palyginimui
Jūs neturite įtraukę lyginimui kitų profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų
| Kraunama… |
Ieškoti profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų lyginimui:
Lyginti
Virėjo mokymo programa
Institucijos, teikiančios šią programą
Programos panašiais pavadinimais
Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas
Europass pažymėjimo priedėlis
Lietuvių k. Anglų k.
Aprašymo santrauka
Būsimieji virėjai teoriniuose užsiėmimuose mokomi mitybos mokslo maisto produktų asortimento, kokybės ir laikymo reikalavimų, patiekalų gaminimo technologijų, darbo organizavimo, patiekalų receptūrų ir meniu sudarymo, technologinės apskaitos vedimo, darbo saugos ir higienos normų reikalavimų ir kt.
Praktinis mokymas vyksta mokyklų praktinio mokymo dirbtuvėse, laboratorijose, viešojo maitinimo įstaigų ir kitose virtuvėse. Praktinio mokymo trukmė – 65 savaitės. Jo metu įtvirtinami ir tobulinami patiekalų gaminimo, darbo organizavimo ir kt. gebėjimai.
Virėjo mokymo programa skirta asmenims su negalia, turintiems nebaigtą pagrindinį išsilavinimą ir sulaukusiems 14 metų.