Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Valstybinis kodas

410131394

Pavadinimas

Klientų aptarnavimas

Pavadinimas anglų kalba

Customer service

LTKSLygis

IV

Švietimo sritis

Paslaugos asmenims

Švietimo posritis

Viešbučių ir maitinimo paslaugos

Minimalus išsilavinimas norint mokytis modulyje

Vidurinis išsilavinimas

Asmens pasirengimo mokytis modulyje reikalavimai

Baigtas modulis: Pasiruošimas aptarnauti klientus

Įgyjamos kompetencijos

Patiekti patiekalus ir gėrimus. Vykdyti pardavimų apskaitą

Įgyjamos kompetencijos anglų kalba

Serve dishes and beverages. Organize accounting

Apimtis (kreditais)

15

Aprašas

Asmuo, baigęs modulį, gebės apibūdinti klientų aptarnavimo būdus, formas ir metodus, stalų rezervavimo taisykles, valgiaraščių ir kainoraščių rūšis, jų sudarymo taisykles, maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse klientų aptarnavimo procesų administravimui naudojamas programas ir priemones, bendrauti su klientais, laikantis profesinės etikos reikalavimų, patiekti klientui patiekalus ir gėrimus įvairiais patiekimo būdais, laikantis klientų aptarnavimo bei patiekalų ir gėrimų patiekimo reikalavimų, patiekti patiekalus, paruoštus prie kliento stalo, vadovaujantis saugaus darbo ir higienos reikalavimais, dirbti maitinimo paslaugas teikiančių įmonių administravimo programine įranga, skirta aptarnauti klientus, dirbti fiskaliniais kasos aparatais aptarnaujant klientus

Aprašas anglų kalba

After completing the module, a person will be able to describe customer service methods, forms and methods, table reservation rules, types of menus and price lists, rules for their compilation, programs and tools used for the administration of customer service processes in catering companies, communicate with customers in compliance with the requirements of professional ethics, serve dishes and drinks to the customer in various serving methods, in compliance with the requirements of customer service and serving dishes and drinks, serve dishes prepared at the customer's table in accordance with safe work and hygiene requirements, work with the administration software of catering companies to serve customers, work as fiscal cashiers devices when serving customers.

Įregistravimo data

2024-02-26

Išregistravimo data

Nėra duomenų

Programos, kuriuose įregistruotas šis modulis

Teikiančios institucijos