Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Valstybinis kodas

310131346

Pavadinimas

Klientų aptarnavimas

Pavadinimas anglų kalba

Customer service

LTKSLygis

III

Švietimo sritis

Paslaugos asmenims

Švietimo posritis

Viešbučių ir maitinimo paslaugos

Minimalus išsilavinimas norint mokytis modulyje

Pagrindinis išsilavinimas

Asmens pasirengimo mokytis modulyje reikalavimai

Baigtas modulis: Pasiruošimas aptarnauti klientus

Įgyjamos kompetencijos

Patiekti patiekalus ir gėrimus. Vykdyti pardavimų apskaitą

Įgyjamos kompetencijos anglų kalba

Serve dishes and beverages.Organize accounting

Apimtis (kreditais)

10

Aprašas

Asmuo, baigęs modulį, gebės apibūdinti klientų aptarnavimo būdus, formas, metodus, stalų rezervavimo taisykles, maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse klientų aptarnavimui naudojamas priemones, paaiškinti valgiaraščių ir kainoraščių rūšis ir jų sudarymo taisykles, bendrauti su klientais, laikantis profesinės etikos reikalavimų, patiekti klientui patiekalus ir gėrimus įvairiais patiekimo būdais, laikantis klientų aptarnavimo bei patiekalų ir gėrimų patiekimo reikalavimų, patiekti patiekalus, paruoštus prie kliento stalo vadovaujantis saugaus darbo ir higienos reikalavimais, atlikti pagrindines operacijas su maitinimo paslaugas teikiančių įmonių administravimo programine įranga, aptarnaujant klientus, atlikti pagrindines operacijas fiskaliniais kasos aparatais, aptarnaujant klientus

Aprašas anglų kalba

After completing the module, a person will be able to describe customer service methods, forms, methods, table reservation rules, tools used in catering companies for customer service, explain the types of menus and price lists and the rules for their creation, communicate with customers in compliance with the requirements of professional ethics, serve dishes to customers and drinks in various serving methods, in compliance with the requirements of customer service and serving dishes and drinks, serve dishes prepared at the customer's table in accordance with the requirements of safe work and hygiene, perform basic operations with the administration software of companies providing catering services, while serving customers, perform basic operations with fiscal cash registers devices while serving customers

Įregistravimo data

2024-02-13

Išregistravimo data

Nėra duomenų

Programos, kuriuose įregistruotas šis modulis

Teikiančios institucijos