Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Valstybinis kodas

510131323

Pavadinimas

Maitinimo paslaugų organizavimas

Pavadinimas anglų kalba

Organization of catering services

LTKSLygis

V

Švietimo sritis

Paslaugos asmenims

Švietimo posritis

Viešbučių ir maitinimo paslaugos

Minimalus išsilavinimas norint mokytis modulyje

Vidurinis išsilavinimas

Asmens pasirengimo mokytis modulyje reikalavimai

Netaikoma

Įgyjamos kompetencijos

Organizuoti svečių kasdienį maitinimą. Organizuoti svečių maitinimą pobūviuose ir šventiniuose renginiuose

Įgyjamos kompetencijos anglų kalba

Organize daily meals for guests. Organize catering for guests at parties and festive events

Apimtis (kreditais)

5

Aprašas

Asmuo, baigęs modulį, gebės apibūdinti maitinimo paslaugų apgyvendinimo sektoriuje maitinimo tipus, patiekalų maistingumą, alergenus, maisto produktų netoleravimą, žaliavalgystę, virtuvės patalpų zonų paskirtį, darbo vietos reikalavimus pagal geros higienos praktikos taisykles, rengti maitinimo paslaugų teikimo planą pagal mitybos ypatumus ir amžiaus grupes, ruošti virtuvės patalpas maisto produktams laikymui ir maisto gaminimui pagal geros higienos praktikos taisykles bei darbo vietos reikalavimus, sudaryti valgiaraštį atsižvelgiant į mitybos ypatumus ir amžiaus grupes, apibūdinti maisto produktų ir žaliavų naudojimo normas patiekalų gamybai, rengti pobūvių ir šventinių renginių meniu derinant su užsakovais, užsakyti reikalingas žaliavas maisto patiekalų gamybai pagal paskaičiuotą poreikį, kontroliuoti patiekalų gamybos procesą pagal geros higienos praktikos taisykles, vertinti patiekalų laikymo sąlygas ir kokybę

Aprašas anglų kalba

After completing the module, the person will be able to describe the types of catering services in the accommodation sector, describe the nutritional value of dishes, allergens, food intolerances, vegetarianism/raw food, describe the purpose of kitchen areas, workplace requirements according to the rules of good hygiene practice, prepare catering services provision plan according to nutritional characteristics and age groups, prepare kitchen facilities for food storage and cooking in accordance with good hygiene practice rules and workplace requirements, create a menu taking into account nutritional characteristics and age groups, describe norms for use of food products and raw materials for production of dishes, prepare menus for parties and festive events in coordination with customers, order the necessary raw materials for the production of food dishes according to the calculated need, control food production process according to the rules of good hygiene practice, assess the storage conditions and quality of meals

Įregistravimo data

2024-02-05

Išregistravimo data

Nėra duomenų

Programos, kuriuose įregistruotas šis modulis

Teikiančios institucijos