Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Valstybinis kodas

310131343

Pavadinimas

Pyrago gaminių gaminimas ir fasavimas

Pavadinimas anglų kalba

Production and packaging of cake products

LTKSLygis

III

Švietimo sritis

Paslaugos asmenims

Švietimo posritis

Viešbučių ir maitinimo paslaugos

Minimalus išsilavinimas norint mokytis modulyje

Pagrindinis išsilavinimas

Asmens pasirengimo mokytis modulyje reikalavimai

Baigtas šis modulis: Maisto produktų ir žaliavų parinkimas ir paruošimas

Įgyjamos kompetencijos

Gaminti mielinės tešlos gaminius. Gaminti paprastuosius pyrago gaminius. Gaminti pagerintuosius pyrago gaminius

Įgyjamos kompetencijos anglų kalba

Make yeast dough products. Make simple pie products. Make improved yeast pie products

Apimtis (kreditais)

20

Aprašas

Asmuo, baigęs modulį, gebės apibūdinti mielinės tešlos, paprastuosius ir pagerintuosius pyrago gaminius ir jų rūšis, saugaus darbo mielinės ir pyrago tešlos gaminių gaminimo, fasavimo įrenginiais ir įrankiais bei geros higienos praktikos taisykles, užminkyti tešlą mielinės tešlos gaminiams, formuoti, kildinti, apipavidalinti, kepti, virti riebaluose mielinės tešlos pusgaminius bei, nustatačius jų kokybę, paruošti realizavimui, užmaišyti tešlą pyrago gaminiams, nustatant tešlos kokybę, formuoti, apipavidalinti pyrago pusgaminius, nustatant pusgaminių kokybę, kepti pyrago gaminius bei nustatačius jų kokybę paruošti realizavimui.

Aprašas anglų kalba

After completing the module, the person will be able to describe yeast dough, simple and improved cake products and their types, safe work with yeast and cake dough production, packaging equipment and tools and good hygiene practice rules, knead dough for yeast dough products, form, raise, decorate, to fry, cook in fat semi-finished products of yeast dough and, after determining their quality, prepare them for sale, mix the dough for cake products, determining the quality of the dough, shape, shape the semi-finished products of the cake, determining the quality of the semi-finished products, bake the cake products and, after determining their quality, prepare them for sale.

Įregistravimo data

2023-09-14

Išregistravimo data

Nėra duomenų

Programos, kuriuose įregistruotas šis modulis

Teikiančios institucijos