Report Viewer Configuration Error
The Report Viewer Web Control HTTP Handler has not been registered in the application's web.config file. Add <add verb="*" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type = "Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=11.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91" /> to the system.web/httpHandlers section of the web.config file, or add <add name="ReportViewerWebControlHandler" preCondition="integratedMode" verb="*" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=11.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91" /> to the system.webServer/handlers section for Internet Information Services 7 or later.
|
|
|
|
| | | | EUROPASS PAŽYMĖJIMO PRIEDĖLIS (*) |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| | | 1. Pažymėjimo pavadinimas (LT)¹ | Profesinio mokymo diplomas. Maisto (mėsos, pieno, duonos) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa (valstybinis kodas M43072101) | ¹originalo kalba |
| | | 2. Pažymėjimo pavadinimo vertimas (EN)¹ | Qualified worker's Diploma. Food (meat, milk, bread) industry worker modular vocational training programme (state code M43072101) | ¹Jei tinka. Vertimas neturi juridinės galios. |
| | | 3. Gebėjimų ir kompetencijų aprašas | Kvalifikaciją sudarančios kompetencijos: 1. Paruošti darbo vietą duonos ir pyrago gaminių gamybai. 2. Paruošti ir apdoroti duonos ir pyrago gaminių žaliavas. 3. Gaminti duonos ir pyrago gaminius. 4. Paruošti darbo vietą mėsos ir paukštienos gamybai. 5. Išpjaustyti skerdenas. 6. Paruošti ir apdoroti mėsos ir paukštienos pusgaminių žaliavas. 7. Gaminti mėsos ir paukštienos pusgaminius. 8. Paruošti darbo vietą mėsos ir paukštienos gaminių gamybai. 9. Paruošti ir apdoroti mėsos ir paukštienos gaminių žaliavas. 10. Gaminti mėsos ir paukštienos gaminius. 11. Paruošti darbo vietą pieno gaminių gamybai. 12. Atlikti pirminį pieno paruošimą ir apdorojimą. 13. Gaminti pieno gaminius. |
| | | 4. Profesinė veikla, kuria gali verstis pažymėjimo savininkas ¹ | Dirbti maisto perdirbimo įmonėse, kurti savo verslą. Maisto pramonės (mėsos, pieno, duonos) darbuotojas galės įmonėse atlikti technologines operacijas pagal įgytas kompetencijas. | ¹ Jei tinka |
| | (*) Paaiškinimas Šis dokumentas skirtas teikti papildomą informaciją apie pažymėjimą ir neturi jokios juridinės galios. Jo forma atitinka 1992 m. gruodžio 3 d. Tarybos Rezoliuciją 93/C 49/01 dėl kvalifikacijų skaidrumo, 1996 m. liepos 15 d. Tarybos Rezoliuciją 96/C 224/04 dėl profesinio mokymo pažymėjimų skaidrumo ir Europos Parlamento rekomendaciją 2001/613/EC bei 2001 m. liepos 10 d. Tarybos Rekomendaciją dėl studentų, asmenų, dalyvaujančių mokyme, savanorių, ir pedagogų mobilumo Bendrijoje. © Europos Sąjunga, 2002-2014 | http://europass.cedefop.europa.eu |
| | | | 5. Oficiali informacija apie pažymėjimą | Institucijos, kuri išduoda pažymėjimą, pavadinimas ir statusas Profesinio mokymo įstaiga – profesinė mokykla, kitas švietimo teikėjas – turinti leidimą mokyti. | Nacionalinės/ regioninės institucijos, kuri pripažįsta pažymėjimą, pavadinimas ir statusas Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerija | Pažymėjimo lygmuo pagal nacionalinę ir tarptautinę klasifikaciją ISCED 354; LTKS IV; EKS 4 | Vertinimo skalė/ Teigiamo įvertinimo reikalavimai Vertinimas yra 10 balų sistemoje. Teigiamas | Galimybės tęsti mokymąsi arba studijas Gali tęsti mokymąsi arba studijas aukštesnio lygmens programose | Tarptautiniai susitarimai | Teisinė bazė Lietuvos Respublikos švietimo įstatymas Lietuvos Respublikos profesinio mokymo įstatymas Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2010 m. gegužės 4 d. nutarimas Nr. 535 „Dėl Lietuvos kvalifikacijų sandaros aprašo patvirtinimo“ |
| | | | | 6. Oficialiai pripažinti būdai pažymėjimui gauti | Bendra mokymosi, reikalingo pažymėjimui gauti, trukmė: 40 Teorinio ir praktinio mokymo santykis procentais: 25/75 Baigiamosios praktikos vieta ir trukmė savaitėmis: (0) Galimybė įskaityti ankstesnį mokymą: Ankstesnis mokymas įskaitomas įvertinus žinias | Mokymosi apibūdinimas | Dalis programoje, proc. | Trukmė (savaitės arba metai) | Mokykloje/mokymo centre | 25 | 10 | Darbo vietoje | 75 | 30 | Akredituotas ankstesnis mokymasis | | | Bendra mokymosi, reikalingo pažymėjimui gauti, trukmė | 40 | Stojimo reikalavimai Papildoma informacija Daugiau informacijos (įskaitant nacionalinės kvalifikacijų sistemos aprašymą) galima rasti: Nacionalinis informacijos centras: |
|
|
|
|