Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Įtraukti palyginimui

Pusgaminių ir karštųjų patiekalų gamintojo neformaliojo profesinio mokymo programa

Švietimo sritis

Paslaugos asmenims

Valstybinis kodas

N32101301

Kodas pagal Tarptautinę standartizuotą švietimo klasifikaciją (ISCED)

3521013

Švietimo posritis

Viešbučių ir maitinimo paslaugos

Kompetencijos, reikalingos atlikti įstatymų reglamentuojamam darbui ar funkcijai, pavadinimas

Gaminti pusgaminius
Įvertinti patiekalų kokybę ir juos apipavidalinti
Gaminti karštuosius patiekalus
Apskaičiuoti reikiamą maisto produktų ir žaliavų kiekį
Parinkti maisto produktus ir žaliavas, atlikti jų pirminį apdorojimą
Prižiūrėti virtuvės įrenginius
Paruošti ir tvarkyti darbo zoną

Būtinas minimalus išsilavinimas

Pagrindinis išsilavinimas

Kiti reikalavimai

Nėra duomenų

Vidutinė teorinio mokymo trukmė

0 sav.

Vidutinė praktinio mokymo trukmė (įskaitant ir baigiamąją praktiką)

0 sav.

Mokymosi pasiekimų dokumento pavadinimas, kodas


Pažymėjimas, 3105
Pažymėjimas, 3106

Aprašymo santraukos parengimo arba atnaujinimo data

2019-07-03
Daugiau apie programą

Institucijos, teikiančios šią programą

Programos panašiais pavadinimais

Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas

Europass pažymėjimo priedėlis

Lietuvių k. Lietuvių k. Anglų k. Anglų k.

Aprašymo santrauka

Pusgaminių ir karštųjų patiekalų gamintojo neformaliojo mokymo programa skirta darbuotojui parengti, kuris savarankiškai gebėtų paruošti ir tvarkyti darbo zoną; prižiūrėti virtuvės įrenginius; parinkti maisto produktus ir žaliavas, atlikti jų pirminį apdorojimą; apskaičiuoti reikiamą maisto produktų ir žaliavų kiekį; gaminti pusgaminius, gaminti karštuosius patiekalus bei įvertinti patiekalų kokybę ir juos apipavidalinti. Asmuo, įgijęs pusgaminių ir karštųjų patiekalų gamintojo kompetencijas, galės dirbti įvairių tipų maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse.