Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Skip Navigation LinksModulių sąrašas

​​​


Valstybinis kodas
Pavadinimas
LTKS lygis
Apimtis
Kompetencijos
Įregistravimo data
Išregistravimo data
410131394

Klientų aptarnavimas

IV15Patiekti patiekalus ir gėrimus. Vykdyti pardavimų apskaitą 2024-02-26
310131344

Pasiruošimas aptarnauti klientus

III10Paruošti darbo vietą. Paruošti stalo indus, įrankius, taures, stalo užtiesalus. Serviruoti stalus 2024-02-13
310131345

Baro paruošimas ir klientų aptarnavimas

III5Paruošti barą klientams aptarnauti. Aptarnauti baro klientus. 2024-02-13
310131346

Klientų aptarnavimas

III10Patiekti patiekalus ir gėrimus. Vykdyti pardavimų apskaitą 2024-02-13
310131347

Įvairių skonių kavos gaminimas ir patiekimas

III5Gaminti kavą. Patiekti kavą 2024-02-13
510131321

Smulkios ir vidutinės svetingumo paslaugų įmonės rinkodara

V10Analizuoti ir vertinti svetingumo paslaugų poreikį. Pristatyti ir siūlyti svetingumo paslaugas svečiams ir suinteresuotiems asmenims. Rengti svetingumo paslaugų reklamą2024-02-05
510131322

Svetingumo paslaugų teikimo organizavimas

V10Parengti svetingumo paslaugų teikimo verslo planą. Prižiūrėti svetingumo paslaugų teikimo kokybę. Vykdyti atsiskaitymus už suteiktas paslaugas. 2024-02-05
510131323

Maitinimo paslaugų organizavimas

V5Organizuoti svečių kasdienį maitinimą. Organizuoti svečių maitinimą pobūviuose ir šventiniuose renginiuose 2024-02-05
510131324

Apgyvendinimo paslaugų organizavimas

V5Administruoti kambarių rezervavimą ir apgyvendinimo užsakymus. Priimti svečius ir padėti jiems įsikurti 2024-02-05
510131325

Kultūrinių, mėgėjiško sporto, laisvalaikio ir šventinių renginių organizavimas

V10Priimti svečių užsakymus dėl kultūrinių, mėgėjiško sporto, laisvalaikio ir šventinių renginių. Rengti kultūrinių, mėgėjiško sporto, laisvalaikio ir šventinių renginių scenarijus. Organizuoti ir vesti kultūrinius, mėgėjiško sporto, laisvalaikio, šventinius renginius2024-02-05
510131326

Darbuotojų atrankos, darbo ir mokymo organizavimas

V5Vykdyti darbuotojų atranką. Organizuoti pavaldžių darbuotojų darbą. Mokyti naujus darbuotojus 2024-02-05
510131318

Konditerijos skyriaus (cecho) darbo organizavimas, konditerijos gaminių kokybės kontrolė

V20Planuoti konditerijos žaliavų ir gaminių asortimentą ir kiekį. Organizuoti ir prižiūrėti konditerijos skyriaus (cecho) darbuotojų darbą. Kurti naujus ir tobulinti gaminamus konditerijos gaminius. Tikrinti konditerijos gaminių kokybę 2024-01-23
510131319

Darbas su dokumentais

V20Pildyti konditerijos cecho (įmonės) savikontrolės žurnalus. Ženklinti konditerijos gaminių pakuotes. Parengti dokumentus išvežamajai produkcijai. Sudaryti konditerijos gaminių technologijos korteles. Vykdyti konditerijos žaliavų ir gatavos produkcijos apskaitą. 2024-01-23
510131320

Darbuotojų atrankos vykdymas ir mokymo organizavimas

V20Vykdyti darbuotojų atranką. Mokyti naujus darbuotojus 2024-01-23
404151528

Personalo organizavimas (N)

IV5Organizuoti personalą įstaigos viduje. Organizuoti naujo personalo įdarbinimą2023-10-17
404130010

Patalpų aplinkos tvarkymo organizavimas (N)

IV5Organizuoti pastatų aplinkos tvarkymo darbus. Organizuoti pastatų teritorijų želdynų priežiūrą2023-10-16
404130011

Patalpų valymo po remonto organizavimas (N)

IV5Parinkti tinkamas priemones patalpų valymui po inžinerinių konstrukcijų ar inžinerinės įrangos remonto. Organizuoti patalpų valymą po inžinerinių konstrukcijų ar inžinerinės įrangos remonto2023-10-16
404130009

Patalpų administravimo paslaugų teikimas (N)

IV20Tvarkyti patalpų administravimui reikalingą dokumentaciją. Organizuoti patalpų valymo ir tvarkymo darbus ir vykdyti šių darbų priežiūrą. Administruoti atsiskaitymus už komunalines paslaugas. Atlikti patalpų ir įrenginių techninę priežiūrą. Organizuoti patalpų apsaugą2023-09-28
310131343

Pyrago gaminių gaminimas ir fasavimas

III20Gaminti mielinės tešlos gaminius. Gaminti paprastuosius pyrago gaminius. Gaminti pagerintuosius pyrago gaminius2023-09-14
210131323

Maisto produktų ir žaliavų parinkimas, pirminis jų apdorojimas (N)

II10Paruošti ir tvarkyti darbo vietą. Parinkti ir paruošti maisto produktus ir žaliavas. Atlikti žaliavų paruošimo technologines operacijas2023-09-01
​​