Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Įtraukti palyginimui

Duonos gaminių kepėjo mokymo programa

Kodas pagal Tarptautinę standartizuotą švietimo klasifikaciją (ISCED)

3520721

Valstybinis kodas

262072101

Švietimo sritis

Gamyba ir perdirbimas

Švietimo posritis

Maisto produktų technologijos

Suteikiamos kvalifikacijos pavadinimas

Duonos gaminių kepėjas/3

Lietuvos kvalifikacijų sandaros lygis

III

Europos kvalifikacijų sąrangos lygis

3

Būtinas minimalus išsilavinimas

Pagrindinis išsilavinimas

Kiti reikalavimai

Nėra duomenų

Programos trukmė

Dieninė, 20, Savaitėm
Grupinio mokymosi, 20, Savaitėm

Vidutinė teorinio mokymo trukmė

5 sav.

Vidutinė praktinio mokymo trukmė (įskaitant ir baigiamąją praktiką)

11 sav.

Išsilavinimo, kvalifikacijos ir mokymosi pasiekimų dokumentų pavadinimai, kodai

Duonos gaminių kepėjas/3
Profesinio mokymo diplomas, 4101
Profesinio mokymo diplomas, 4102

Aprašymo santraukos parengimo arba atnaujinimo data

2014-08-22

Programos moduliai

1277
Daugiau apie programą

Institucijos, teikiančios šią programą

Programos panašiais pavadinimais

Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas

Europass pažymėjimo priedėlis

Lietuvių k. Lietuvių k. Anglų k. Anglų k.

Aprašymo santrauka

Būsimieji duonos gaminių kepėjai teoriniuose užsiėmimuose mokomi duonos gaminių kepimo technologijos, duonos gaminių gaminimo technologinių įrengimų pažinimo, darbų saugos, higienos reikalavimų žinių pagrindų ir kt.
Praktinis mokymas vyksta mokymo įstaigoje ir realioje darbo vietoje, kepyklose ar konditerijos cechuose. Praktinio mokymo trukmė – 8 savaitės. Jo metu įtvirtinami ir tobulinami darbo su įrenginiais ir kitais prietaisais, tešlos pusgaminiams paruošimo ir kt. gebėjimai.
Duonos gaminių kepėjo mokymo programa skirta asmenims, sulaukusiems 18 metų.