Įtraukti palyginimui
Jūs neturite įtraukę lyginimui kitų profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų
| Kraunama… |
Ieškoti profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų lyginimui:
Lyginti
Maisto (mėsos apdorojimo ir perdirbimo, pieno gaminių, duonos ir batono kepinių, konditerijos gaminių gamybos) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Institucijos, teikiančios šią programą
Programos panašiais pavadinimais
Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas
Europass pažymėjimo priedėlis
Lietuvių k. Anglų k.
Aprašymo santrauka
Maisto pramonės darbuotojo (mėsos, pieno, duonos ir batono, konditerijos) modulinė profesinio mokymo programa skirta kvalifikuotam darbuotojui parengti, kuris gebėtų savarankiškai gaminti mėsos, pieno, duonos ir batono, konditerijos gaminius. Programoje numatyti 4 privalomieji moduliai: Mėsos apdorojimas ir perdirbimas, Pieno gaminių gamyba, Duonos ir batono kepinių gamyba, Konditerijos gaminių gamyba. Taip pat – 3 pasirenkamieji moduliai: Kulinarijos gaminių gamyba, Mėsos konservų gamyba, Minkštų nebrandintų sūrių gamyba. Modulių programose numatomas teorinis ir praktinis mokymas. Asmens įgytų kompetencijų vertinimo metu vertinamos šios kompetencijos: paruošti darbo vietą, išpjaustyti skerdenas, gaminti mėsos pusgaminius ir gaminius, priimti pieną, gaminti pieno gaminius, kepti duonos ir batono kepinius, gaminti konditerijos gaminius, gaminti šokoladą ir cukrinę konditeriją. Kitų kompetencijų įgijimas vertinimas žinių ir supratimo pagrindu, baigus modulio programą. Asmenys, įgiję maisto pramonės darbuotojo (mėsos, pieno, duonos ir batono, konditerijos) kvalifikaciją, galės dirbti maisto pramonės gamybos ir perdirbimo įmonėse, prekybos centrų maisto perdirbimo cechuose. Baigus šią programą mokymąsi galima tęsti pagal aukštojo mokslo maisto produktų gamybos studijų krypties programas.