Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Įtraukti palyginimui

Virėjo modulinė profesinio mokymo programa

Švietimo sritis

Paslaugos asmenims

Suteikiamos kvalifikacijos pavadinimas

Virėjas, LTKS III

Būtinas minimalus išsilavinimas

Pagrindinis išsilavinimas

Programos aprašymo santrauka

Programos paskirtis – parengti kvalifikuotą virėją, kuris gebėtų palaikyti tvarką virtuvėje, pasiruošti patiekalų gaminimui, gaminti ir apipavidalinti patiekalus, dirbti su dokumentais. Ši programa skirta tęstiniam profesiniam mokymui. Programoje numatyta 5 kvalifikaciją sudarančioms kompetencijoms įgyti skirti moduliai: Tvarkos virtuvėje palaikymas; Pasiruošimas patiekalų gaminimui; Pusgaminių ir karštųjų patiekalų gaminimas ir jų apipavidalinimas; Salotų ir garnyrų gaminimas ir jų apipavidalinimas; Darbas su dokumentais. Asmens įgytos kvalifikacijos vertinimo metu bus vertinamos kompetencijos: paruošti gamybai maisto produktus, gaminti pusgaminius, gaminti ir patiekti šaltus, karštus patiekalus, salotas. Kitų kompetencijų įgijimas vertinimas žinių ir supratimo pagrindu, baigus modulio programą. Asmenys, įgiję virėjo kvalifikaciją, galės dirbti įvairių tipų maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse.

10045

Daugiau apie programą

Institucijos pavadinimas

Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras

Institucijos buveinė (adresas)

Kaunas, Taikos pr. 133, LT-51123

Institucijos priėmimo komisijos telefonas

+370 37 456415

Institucijos priėmimo komisijos el. paštas

mokymas@mpcentras.lt

Institucijos svetainės adresas

http://www.mpcentras.lt
Daugiau apie instituciją

Institucijos teikiamos programos ir išduodami pažymėjimai

Institucijos teikiamos kvalifikacijos

Institucijos, teikiančios šią programą

Programos panašiais pavadinimais

Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas

Europass pažymėjimo priedėlis

Lietuvių k. Lietuvių k. Anglų k. Anglų k.