Report Viewer Configuration Error
The Report Viewer Web Control HTTP Handler has not been registered in the application's web.config file. Add <add verb="*" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type = "Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=11.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91" /> to the system.web/httpHandlers section of the web.config file, or add <add name="ReportViewerWebControlHandler" preCondition="integratedMode" verb="*" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=11.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91" /> to the system.webServer/handlers section for Internet Information Services 7 or later.
|
|
|
|
| | | | EUROPASS PAŽYMĖJIMO PRIEDĖLIS (*) |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| | | 1. Pažymėjimo pavadinimas (LT)¹ | Profesinio mokymo diplomas. Virėjo modulinė profesinio mokymo programa (valstybinis kodas P42101303) | ¹originalo kalba |
| | | 2. Pažymėjimo pavadinimo vertimas (EN)¹ | Qualified worker's Diploma. Cook modular vocational training programme (state code P42101303) | ¹Jei tinka. Vertimas neturi juridinės galios. |
| | | 3. Gebėjimų ir kompetencijų aprašas | Kvalifikaciją sudarančios kompetencijos: 1. Paruošti ir tvarkyti darbo zoną. 2. Prižiūrėti virtuvės įrenginius. 3. Parinkti maisto produktus ir žaliavas, atlikti jų pirminį apdorojimą. 4. Apskaičiuoti reikiamą maisto produktų ir žaliavų kiekį. 5. Gaminti pusgaminius. 6. Gaminti sriubas, karštuosius patiekalus ir padažus. 7. Įvertinti pusgaminių ir patiekalų kokybę ir juos apipavidalinti. 8. Gaminti saldžiuosius patiekalus. 9. Gaminti salotas, užkandžius, garnyrus ir šaltuosius patiekalus. 10. Parinkti žaliavas ir produktus pobūvių patiekalams gaminti ir juos apdoroti. 11. Gaminti salotas, užkandžius ir šaltuosius patiekalus pobūviams. 12. Gaminti sriubas ir karštuosius patiekalus pobūviams. 13. Gaminti saldžiuosius patiekalus pobūviams. 14. Įvertinti patiekalų kokybę ir patiekti patiekalus pobūviams. 15. Pildyti higienos žurnalus. 16. Ženklinti pusgaminius, patiekalus, fiksuoti produkcijos pagaminimo laiką. 17. Stebėti maisto produktų ir žaliavų kiekį. |
| | | 4. Profesinė veikla, kuria gali verstis pažymėjimo savininkas ¹ | Virėjo veiklos objektas: karštųjų ir šaltųjų patiekalų, užkandžių, garnyrų, padažų, desertų gaminimas ir patiekimas. | ¹ Jei tinka |
| | (*) Paaiškinimas Šis dokumentas skirtas teikti papildomą informaciją apie pažymėjimą ir neturi jokios juridinės galios. Jo forma atitinka 1992 m. gruodžio 3 d. Tarybos Rezoliuciją 93/C 49/01 dėl kvalifikacijų skaidrumo, 1996 m. liepos 15 d. Tarybos Rezoliuciją 96/C 224/04 dėl profesinio mokymo pažymėjimų skaidrumo ir Europos Parlamento rekomendaciją 2001/613/EC bei 2001 m. liepos 10 d. Tarybos Rekomendaciją dėl studentų, asmenų, dalyvaujančių mokyme, savanorių, ir pedagogų mobilumo Bendrijoje. © Europos Sąjunga, 2002-2014 | http://europass.cedefop.europa.eu |
| | | | 5. Oficiali informacija apie pažymėjimą | Institucijos, kuri išduoda pažymėjimą, pavadinimas ir statusas Profesinio mokymo įstaiga – profesinė mokykla, kitas švietimo teikėjas – turinti leidimą mokyti. | Nacionalinės/ regioninės institucijos, kuri pripažįsta pažymėjimą, pavadinimas ir statusas Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerija | Pažymėjimo lygmuo pagal nacionalinę ir tarptautinę klasifikaciją ISCED 354; LTKS IV; EKS 4 | Vertinimo skalė/ Teigiamo įvertinimo reikalavimai Vertinimas yra 10 balų sistemoje. Teigiamas | Galimybės tęsti mokymąsi arba studijas Gali tęsti mokymąsi arba studijas aukštesnio lygmens programose | Tarptautiniai susitarimai | Teisinė bazė Lietuvos Respublikos švietimo įstatymas Lietuvos Respublikos profesinio mokymo įstatymas Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2010 m. gegužės 4 d. nutarimas Nr. 535 „Dėl Lietuvos kvalifikacijų sandaros aprašo patvirtinimo“ |
| | | | | 6. Oficialiai pripažinti būdai pažymėjimui gauti | Bendra mokymosi, reikalingo pažymėjimui gauti, trukmė: 0 Teorinio ir praktinio mokymo santykis procentais: / Baigiamosios praktikos vieta ir trukmė savaitėmis: (0) Galimybė įskaityti ankstesnį mokymą: Ankstesnis mokymas įskaitomas įvertinus žinias | Mokymosi apibūdinimas | Dalis programoje, proc. | Trukmė (savaitės arba metai) | Mokykloje/mokymo centre | | 0 | Darbo vietoje | | 0 | Akredituotas ankstesnis mokymasis | | | Bendra mokymosi, reikalingo pažymėjimui gauti, trukmė | 0 | Stojimo reikalavimai Papildoma informacija Daugiau informacijos (įskaitant nacionalinės kvalifikacijų sistemos aprašymą) galima rasti: Nacionalinis informacijos centras: |
|
|
|
|