Įtraukti palyginimui
Jūs neturite įtraukę lyginimui kitų profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų
| Kraunama… |
Ieškoti profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų lyginimui:
Lyginti
Maisto (vaisių, uogų ir daržovių perdirbimo, nealkoholinių gėrimų gamybos) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Institucijos, teikiančios šią programą
Programos panašiais pavadinimais
Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas
Europass pažymėjimo priedėlis
Lietuvių k. Anglų k.
Aprašymo santrauka
Maisto pramonės darbuotojo (vaisių, uogų ir daržovių perdirbimo, nealkoholinių gėrimų gamybos) modulinė profesinio mokymo programa skirta kvalifikuotam darbuotojui parengti, kuris gebėtų savarankiškai perdirbti vaisius, uogas ir daržoves, gaminti nealkoholinius gėrimus. Programoje numatyti 2 privalomieji moduliai - Vaisių, uogų ir daržovių perdirbimas, Nealkoholinių gėrimų gamyba. Modulio programoje numatomas teorinis ir praktinis mokymas. Asmens įgytų kompetencijų vertinimo metu vertinamos šios kompetencijos: paruošti darbo vietą vaisių, uogų ir daržovių perdirbimui, atlikti pirminį vaisių, uogų ir daržovių paruošimą perdirbimui, perdirbti vaisius, uogas ir daržoves, paruošti darbo vietą nealkoholinių gėrimų gamybai, gaminti nealkoholinius gėrimus. Kitų kompetencijų įgijimas vertinimas žinių ir supratimo pagrindu, baigus modulio programą. Asmenys, įgiję maisto pramonės darbuotojo (vaisių, uogų ir daržovių perdirbimo, nealkoholinių gėrimų gamybos) kvalifikaciją, galės dirbti vaisių, uogų ir daržovių perdirbimo, nealkoholinių gėrimų gamybos įmonėse. Baigus šią programą mokymąsi galima tęsti pagal aukštojo mokslo maisto produktų gamybos studijų krypties programas.