Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Įtraukti palyginimui

Maisto (vaisių, uogų ir daržovių perdirbimo, nealkoholinių gėrimų gamybos) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa

Kodas pagal Tarptautinę standartizuotą švietimo klasifikaciją (ISCED)

3520721

Valstybinis kodas

T32072106

Švietimo sritis

Gamyba ir perdirbimas

Švietimo posritis

Maisto produktų technologijos

Suteikiamos kvalifikacijos pavadinimas

Maisto pramonės darbuotojas, LTKS III

Lietuvos kvalifikacijų sandaros lygis

III

Europos kvalifikacijų sąrangos lygis

3

Būtinas minimalus išsilavinimas

Pagrindinis išsilavinimas

Kiti reikalavimai

Nėra duomenų

Profesinio rengimo standarto pavadinimas, kodas

Žemės ūkio, miškininkystės, žuvininkystės, veterinarinės veiklos ir maisto produktų gamybos sektoriaus profesinis standartas, PSA01

Vidutinė teorinio mokymo trukmė

0 sav.

Vidutinė praktinio mokymo trukmė (įskaitant ir baigiamąją praktiką)

0 sav.

Išsilavinimo, kvalifikacijos ir mokymosi pasiekimų dokumentų pavadinimai, kodai

Maisto pramonės darbuotojas, LTKS III
Profesinio mokymo diplomas, 4101
Profesinio mokymo diplomas, 4102

Aprašymo santraukos parengimo arba atnaujinimo data

2019-04-17

Programos moduliai

30341

Programos apimtis kreditais

35
Daugiau apie programą

Institucijos, teikiančios šią programą

Programos panašiais pavadinimais

Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas

Europass pažymėjimo priedėlis

Lietuvių k. Lietuvių k. Anglų k. Anglų k.

Aprašymo santrauka

Maisto pramonės darbuotojo (vaisių, uogų ir daržovių perdirbimo, nealkoholinių gėrimų gamybos) modulinė profesinio mokymo programa skirta kvalifikuotam darbuotojui parengti, kuris gebėtų savarankiškai perdirbti vaisius, uogas ir daržoves, gaminti nealkoholinius gėrimus. Programoje numatyti 2 privalomieji moduliai - Vaisių, uogų ir daržovių perdirbimas, Nealkoholinių gėrimų gamyba. Modulio programoje numatomas teorinis ir praktinis mokymas. Asmens įgytų kompetencijų vertinimo metu vertinamos šios kompetencijos: paruošti darbo vietą vaisių, uogų ir daržovių perdirbimui, atlikti pirminį vaisių, uogų ir daržovių paruošimą perdirbimui, perdirbti vaisius, uogas ir daržoves, paruošti darbo vietą nealkoholinių gėrimų gamybai, gaminti nealkoholinius gėrimus. Kitų kompetencijų įgijimas vertinimas žinių ir supratimo pagrindu, baigus modulio programą. Asmenys, įgiję maisto pramonės darbuotojo (vaisių, uogų ir daržovių perdirbimo, nealkoholinių gėrimų gamybos) kvalifikaciją, galės dirbti vaisių, uogų ir daržovių perdirbimo, nealkoholinių gėrimų gamybos įmonėse. Baigus šią programą mokymąsi galima tęsti pagal aukštojo mokslo maisto produktų gamybos studijų krypties programas.