Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Įtraukti palyginimui

Padavėjo ir barmeno modulinė profesinio mokymo programa

Kodas pagal Tarptautinę standartizuotą švietimo klasifikaciją (ISCED)

3521013

Valstybinis kodas

P32101303

Švietimo sritis

Paslaugos asmenims

Švietimo posritis

Viešbučių ir maitinimo paslaugos

Suteikiamos kvalifikacijos pavadinimas

Padavėjas, LTKS III
Barmenas, LTKS III

Lietuvos kvalifikacijų sandaros lygis

III

Europos kvalifikacijų sąrangos lygis

3

Būtinas minimalus išsilavinimas

Pagrindinis išsilavinimas

Kiti reikalavimai

Nėra duomenų

Profesinio rengimo standarto pavadinimas, kodas

Apgyvendinimo ir maitinimo paslaugų sektoriaus profesinis standartas, PSI01

Vidutinė teorinio mokymo trukmė

0 sav.

Vidutinė praktinio mokymo trukmė (įskaitant ir baigiamąją praktiką)

0 sav.

Išsilavinimo, kvalifikacijos ir mokymosi pasiekimų dokumentų pavadinimai, kodai

Padavėjas, LTKS III
Barmenas, LTKS III

Profesinio mokymo diplomas, 4101
Profesinio mokymo diplomas, 4102

Aprašymo santraukos parengimo arba atnaujinimo data

2018-05-14

Programos moduliai

20193

Programos apimtis kreditais

60
Daugiau apie programą

Institucijos, teikiančios šią programą

Programos panašiais pavadinimais

Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas

Europass pažymėjimo priedėlis

Lietuvių k. Lietuvių k. Anglų k. Anglų k.

Aprašymo santrauka

Padavėjo ir barmeno modulinė profesinio mokymo programa skirta parengti kvalifikuotą padavėją ir barmeną, gebantį dirbti įvairiose maitinimo įmonėse. Ši programa skirta pirminiam profesiniam mokymui. Programoje numatyti 5 kvalifikaciją sudarančioms kompetencijoms įgyti skirti moduliai: Pasiruošimas aptarnauti svečius; Svečių aptarnavimas; Baro paruošimas, jo priežiūra ir svečių aptarnavimas; Barmeno darbo organizavimas; Gėrimų, kokteilių, nesudėtingų šaltųjų ir karštųjų užkandžių gaminimas bei patiekimas. Taip pat 2 pasirenkamieji moduliai: Maisto ruošimas; Įvairių skonių kavos gaminimas ir patiekimas. Asmens įgytų kompetencijų vertinimo metu bus vertinamos lankytojų aptarnavimo ir barmeno darbo kompetencijos. Asmenys, įgiję padavėjo ir barmeno kvalifikaciją, galės dirbti visuomeninio maitinimo įmonėse.