Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Įtraukti palyginimui

Virėjo mokymo programa

Kodas pagal Tarptautinę standartizuotą švietimo klasifikaciją (ISCED)

4541013

Valstybinis kodas

440101307

Švietimo sritis

Paslaugos asmenims

Švietimo posritis

Viešbučių ir maitinimo paslaugos

Suteikiamos kvalifikacijos pavadinimas

Virėjas/4

Lietuvos kvalifikacijų sandaros lygis

IV

Europos kvalifikacijų sąrangos lygis

4

Būtinas minimalus išsilavinimas

Vidurinis išsilavinimas

Kiti reikalavimai

Nėra duomenų

Profesinio rengimo standarto pavadinimas, kodas

Virėjo rengimo standartas, S381104

Vidutinė teorinio mokymo trukmė

19 sav.

Vidutinė praktinio mokymo trukmė (įskaitant ir baigiamąją praktiką)

21 sav.

Išsilavinimo, kvalifikacijos ir mokymosi pasiekimų dokumentų pavadinimai, kodai

Virėjas/4
Profesinio mokymo diplomas, 4101
Profesinio mokymo diplomas, 4102

Aprašymo santraukos parengimo arba atnaujinimo data

2014-08-22

Programos moduliai

3636

Programos apimtis kreditais

60
Daugiau apie programą

Institucijos, teikiančios šią programą

Programos panašiais pavadinimais

Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas

Europass pažymėjimo priedėlis

Lietuvių k. Lietuvių k. Anglų k. Anglų k.

Aprašymo santrauka

  Būsimieji virėjai teoriniuose užsiėmimuose mokomi specialybės (maisto prekių, įrankių ir įrengimų, šaltųjų, karštųjų, saldžiųjų, etnografinių, miltinių patiekalų, sanitarijos ir higienos, buhalterinės apskaitos, darbo organizavimo, darbuotojų saugos ir sveikatos, darbo teisės) ir bendrųjų profesinio mokymo (civilinės saugos, ekonomikos ir verslo pagrindų, profesijos informacinių technologijų, lietuvių kalbos kultūros ir specialybės kalbos) dalykų.
Pirminis praktinis mokymas (13 savaičių trukmės) vyksta mokyklos praktinio mokymo laboratorijose, mokomojoje virtuvėje, vadovaujant profesijos mokytojui. Baigiamoji (8 savaičių trukmės) praktika vyksta maitinimo įmonėse.