Įtraukti palyginimui
Jūs neturite įtraukę lyginimui kitų profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų
| Kraunama… |
Ieškoti profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų lyginimui:
Lyginti
Virėjo mokymo programa
Institucijos, teikiančios šią programą
Programos panašiais pavadinimais
Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas
Europass pažymėjimo priedėlis
Lietuvių k. Anglų k.
Aprašymo santrauka
Būsimieji virėjai teoriniuose užsiėmimuose mokomi specialybės (maisto prekių, įrankių ir įrengimų, šaltųjų, karštųjų, saldžiųjų, etnografinių, miltinių patiekalų, sanitarijos ir higienos, buhalterinės apskaitos, darbo organizavimo, darbuotojų saugos ir sveikatos, darbo teisės) ir bendrųjų profesinio mokymo (civilinės saugos, ekonomikos ir verslo pagrindų, profesijos informacinių technologijų, lietuvių kalbos kultūros ir specialybės kalbos) dalykų.
Pirminis praktinis mokymas (13 savaičių trukmės) vyksta mokyklos praktinio mokymo laboratorijose, mokomojoje virtuvėje, vadovaujant profesijos mokytojui. Baigiamoji (8 savaičių trukmės) praktika vyksta maitinimo įmonėse.