Įtraukti palyginimui
Jūs neturite įtraukę lyginimui kitų profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų
| Kraunama… |
Ieškoti profesinio mokymo kvalifikacijai įgyti programų lyginimui:
Lyginti
Virėjo mokymo programa
Institucijos, teikiančios šią programą
Programos panašiais pavadinimais
Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas
Europass pažymėjimo priedėlis
Lietuvių k. Anglų k.
Aprašymo santrauka
Būsimieji virėjai teoriniuose užsiėmimuose mokomi pirminės produktų ir pusgaminių ruošimo technologijos, karštų sriubų, daržovių, miltinių patiekalų ruošimo, karštų patiekalų, žuvies, mėsos ir paukštienos ruošimo, šaltų saldžių patiekalų ir gėrimų ruošimo, darbo organizavimo ir maitinimo įmonių įrengimų, mitybos fiziologijos, sveikos mitybos ir higienos, apskaitos ir kalkuliacijos, maisto prekių mokslo, darbų saugos, etikos, ekonomikos ir verslo pagrindų, kalbos kultūros ir informacinių technologijų.
Praktinis mokymas vyksta praktinio mokymo klasėse. Praktinio mokymo trukmė - 39 savaitės. Jo metu įtvirtinami ir tobulinami darbo su technologiniais įrengimais, svarstyklėmis, ruošti pusgaminius, šaltus ir karštus, patiekalus, organizuoti darbą, ir kiti gebėjimai.