Contact Us Pastebėjote neatitikimą Share Forumas Įeiti Žinynas

Įtraukti palyginimui

Virėjo mokymo programa

Kodas pagal Tarptautinę standartizuotą švietimo klasifikaciją (ISCED)

2521013

Valstybinis kodas

210101302

Švietimo sritis

Paslaugos asmenims

Švietimo posritis

Viešbučių ir maitinimo paslaugos

Suteikiamos kvalifikacijos pavadinimas

Virėjas/2

Lietuvos kvalifikacijų sandaros lygis

II

Europos kvalifikacijų sąrangos lygis

2

Būtinas minimalus išsilavinimas

Pradinis išsilavinimas

Kiti reikalavimai

programa skirta asmenims, kuriems apribota ar atimta laisvė

Profesinio rengimo standarto pavadinimas, kodas

Virėjo rengimo standartas, S381104

Vidutinė teorinio mokymo trukmė

31 sav.

Vidutinė praktinio mokymo trukmė (įskaitant ir baigiamąją praktiką)

39 sav.

Išsilavinimo, kvalifikacijos ir mokymosi pasiekimų dokumentų pavadinimai, kodai

Virėjas/2
Profesinio mokymo diplomas, 4101
Profesinio mokymo diplomas, 4102

Aprašymo santraukos parengimo arba atnaujinimo data

2014-08-22

Programos moduliai

2255

Programos apimtis kreditais

60
Daugiau apie programą

Institucijos, teikiančios šią programą

Programos panašiais pavadinimais

Programos teikiančios tas pačias kvalifikacijas

Europass pažymėjimo priedėlis

Lietuvių k. Lietuvių k. Anglų k. Anglų k.

Aprašymo santrauka

Būsimieji virėjai teoriniuose užsiėmimuose mokomi pirminės produktų ir pusgaminių ruošimo technologijos, karštų sriubų, daržovių, miltinių patiekalų ruošimo, karštų patiekalų, žuvies, mėsos ir paukštienos ruošimo, šaltų saldžių patiekalų ir gėrimų ruošimo, darbo organizavimo ir maitinimo įmonių įrengimų, mitybos fiziologijos, sveikos mitybos ir higienos, apskaitos ir kalkuliacijos, maisto prekių mokslo, darbų saugos, etikos, ekonomikos ir verslo pagrindų, kalbos kultūros ir informacinių technologijų.
Praktinis mokymas vyksta praktinio mokymo klasėse. Praktinio mokymo trukmė - 39 savaitės. Jo metu įtvirtinami ir tobulinami darbo su technologiniais įrengimais, svarstyklėmis, ruošti pusgaminius, šaltus ir karštus, patiekalus, organizuoti darbą, ir kiti gebėjimai.